Alert neemt Bolk Safety International over

11 oktober 2024 – Alert heeft Bolk Safety International overgenomen. Per 1 januari gaat Bolk verder onder de naam Alert en treedt het toe tot The Safety Network, waar Alert onderdeel van uitmaakt.

Het in 2016 opgerichte Bolk, gevestigd in Exloermond, is gespecialiseerd in het detacheren van veiligheidskundigen. Het bedrijf is actief in Nederland, Duitsland en Noorwegen, zo meldt Alert op de eigen website.

Eigenaar Robert Bolk heeft per 1 oktober 2024 aansluiting gezocht bij Alert en The Safety Network. The Safety Network is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg. Onderdeel van deze aansluiting is dat de aandelen van Bolk Safety International B.V. zijn gekocht door Alert B.V. Bolk Safety International en het bestaande team van Bolk worden daarmee integraal onderdeel van Alert en zullen per 1 januari verder gaan onder de naam Alert.

Hiermee breidt Alert de afdeling Bedrijfsveiligheid en Advies aanzienlijk uit om in de toenemende vraag naar veiligheidskundigen te kunnen voorzien. Robert Bolk, eigenaar van Bolk Safety International, zegt hierover: “Doordat Bolk Safety International B.V. behoorlijk uit zijn jasje is gegroeid en de workload voor mij alleen simpelweg te groot werd, zocht ik aansluiting bij een mooie partij waarin Bolk Safety opgenomen kon worden. Met Alert B.V. en TSD Group heb ik de ideale partij gevonden. Ik zie deze overname als een mooie kans om verder te professionaliseren en zowel regionaal als internationaal verder te groeien.”

Rody Degeling, CEO van TSD Group (eigenaar van The Safety Network), vult aan: “Bolk Safety International heeft een zeer mooie positie opgebouwd in de veiligheidswereld. Met een groot netwerk van ervaren veiligheidskundigen en een divers klantenbestand is Bolk Safety International een waardevolle aanvulling op Alert en daarmee op The Safety Network. Daarbij zijn we erg blij Robert weer te mogen verwelkomen bij Alert.”

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: